Burlesque

Burlesque 

Become a diva...

Vier je vrouw zijn en leer je sensualiteit herontdekken...

Wil jij ook de show stelen en alles leren over "the art of tease"? Dompel je in een glamoureuze wereld vol glitter en glamour, terug in de tijd van de cabarets, satijnen handschoenen, grote veren en hoge hakken

Wat is Burlesque?


In de 17de eeuw draaide burlesque vooral om maatschappijkritiek.

Het is pas in de 19de eeuw dat burlesque een showstijl werd zoals we die nu kennen.


In de jaren 50 was Bettie page een van de  bekendste pin - ups die later een grote inspiratie werd voor Dita Von Teese een burlesque danseres die je tot op heden nog aan het werk kan zien in onder andere de  "Moulin Rouge" Parijs!


Het gaat om de kunst van het verleiden...

Entertainen, teasen, acteren, dansen, glitter, boa's, kostuums, vintage, pin-up, netkousen, pluimenwaaiers, krakende vinylplaten, jarretelles, valse wimpers, strippen met een lach...Burlesque is interessant voor iedere vrouw.

Het maakt niet uit welke leeftijd of maat je hebt... Het gaat om de mooie aspecten van je lichaam te herontdekken en de mindere leren aanvaarden!


Een workshop burlesque wordt stapje voor stapje opgebouwd en het is niet de bedoeling dat we naakt dansen of dat je iets moet uit of aantrekken waar je je niet goed bij voelt!
Nefertari neemt even een pauze van het lesgeven, maar de Burlesque lessen worden nu gegeven door Palmyra La Diva van de Antwerp Burlesque Academy.


Vanaf nu kan je dus terecht bij De danserie in Heverlee voor wekelijkse lessen.


Inschrijven of meer info vind je hieronder: